Cihan Haber Ajansı Gündemi

Yaş kararlarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta ve Antalya'da gerçekleştireceği referandum m

Yaş kararlarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta ve Antalya'da gerçekleştireceği referandum mitinglerinde konuşacak. (12.00-18.00)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve AK Parti İzmir Milletvekilleri Balçova Termal Tesislerinde "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e gelişi-Gündoğdu Meydanı Mitingi" ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat, Yerköy ve Sivas'ta referandumda hayır kampanyası düzenleyecek. (09.00-19.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandumda hayır kampanyasını Konya ve Adana'da sürdürecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri ve ilçesi Develi'de açılış ve temel atma törenlerine katılacak. (14.00/17.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Bingöl lisesi mezunları pilav günü ve cemevi açılışına katılacak. Daha sonra sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelecek. (10.30-17.00)

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bir grup milletvekili ile birlikte İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edecek. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Rize'deki Rixos Otel'de "Doğu Karadeniz Master Planı" toplantısına katılacak. (10.30-15.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda konuşacak. (11.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Bitlis'te çeşitli temaslarda bulunacak. (14.00)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Büyük Anadolu Otel'de Türk-İş'e bağlı Koop İş Sendikası'nın 17. Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak. (09.30)

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'nu ziyaret edecek. (11.00)

Yeni bir anayasa talebinde bulunan çeşitli sivil toplum örgütleri yetmez ama evet kampanyasıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (18.30)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edecek.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Orta Asya-Japonya' diyalog toplantısı Taşkent'te başlıyor. Toplantıya Orta Asya ülkeleri dışişleri bakanları ile Japonya Dışişleri Bakanı Katsuya Okada katılacak.

Dünyanın en büyük 'Apple' mağazası İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı.

SPOR

Süper Kupa final maçında Bursaspor ile Trabzonspor Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.30)

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına devam edecek (10.30)

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam edecek (18.00)