Tosya Canlı Yayında Tanıtıldı

Tosya'da 13.sü gerçekleşen Kültür ve Pirinç Festivali, İHA aracılığıyla TGRT Haber ve bir çok kanalda canlı olarak yayınlanarak dünyaya duyuruldu.

Tosya Canlı Yayında Tanıtıldı
Görkemli bir törenle açılışı yapılan 13. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali, İhlas Haber Ajansı(İHA)'nın canlı yayınıyla Türkiye'deki tüm televizyonlara ücretsiz ve logosuz servis yapıldı. Açılış programı sırasında TGRT Haber TV'ye canlı bağlanan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İHA Zonguldak Bölge Müdürü Osman Sav'ın sorularını yanıtladı. Festival hakkında bilgi veren Başkan Şahin, pirinç başta olmak üzere ilçenin öne çıkan ürünlerini canlı yayın aracılığıyla tüm dünyaya duyurma imkanı buldu. Başkan Şahin ayrıca, Tosya'ya 15 aylık dönemde yapılanları anlatıp ilçenin 4 yıl sonraki konumunun ne olabileceğini vurguladı.
2 Saatlik festival açılışı ve Başkan Kazım Şahin'in röportajı İHA aracılığıyla TGRT Haber TV'de, Bartın'dan uydu aracılığıyla yayın yapan ABA TV'de ve diğer bir çok kanalda yer buldu.
Başkan Kazım Şahin'in röportajı akşam üzeri TGRT Haber TV'de tekrar yayınlanarak Tosya'nın tanıtımı medyada geniş şekilde yer buldu.