Şahinbey'de Hüzünlü Meclis

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı 2. oturumu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey'de Hüzünlü Meclis
Vefat eden Şahinbey Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Torun'un mecliste oturduğu masaya resmi konularak güllerle süslendi. Başkan Tahmazoğlu ve meclis üyeleri gözyaşlarına engel olamadılar. Mehmet Yaşar Torun'un 30 yıllık arkadaşı olduğunu ve vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, kendisine Allah'tan rahmet diledi. Torun'un hayatından bilgiler veren Tahmazoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Mecliste Yaşar Torun için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Mecliste söz alan AK Parti Gurup Başkanı Erol Maraş, vefat eden Yaşar Torun'un adının bir park veya sosyal tesise verilmesini sözlü öneri olarak sundu. Başkan Tahmazoğlu da her iki grubunda bu önerisinden dolayı grup üyelerine teşekkür etti.
Gündeme alınan yedi madde komisyonlarda geldiği gibi kabul edilirken, gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 01 Eylül 2010 Çarşamba günü saat 14.00'de yeniden toplanmak üzere kapandı.