Dünya Güzelleri Karabağlar'da

Dünya Medeniyetler Güzellik (Miss Civilization Of The World) Yarışması'na katılan güzeller İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'a geldi

Dünya Medeniyetler Güzellik (Miss Civilization Of The World) Yarışması'na katılan güzeller İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'a geldi. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 7 Ağustos Cumartesi yapılacak yarışma öncesi, 26 ülkenin güzeliyle organizasyonu gerçekleştiren Süha Özgermi, jüri üyeleri Gönül Yazar, Tanju Çolak ile Dünya Güzellik Yarışmaları Başkanı Peter Hadward'ı yemekte ağırladı.
İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'a gelen güzeller, Bahçelievler'deki Uğur Mumcu Parkı'nda yarışma öncesinde moral depoladı. Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'ndeki yemeğe Süha Özgermi, jüri üyesi ünlü sanatçı Gönül Yazar, jüri üyesi eski futbolcu Tanju Çolak, Dünya Güzellik Yarışmaları Başkanı Peter Hadward, organizasyonu gerçekleştiren İzmirli Rain Ajans'ın yetkilileri Cüneyt Gedik, Recep Akdağ, sponsor firmaların temsilcileri katıldı. Ünlü sanatçı Gönül Yazar, şarkılarıyla geceye de renk kattı. Başkan Kürüm ve eşi Fatma Kürüm, güzellere yarışma öncesi başarılar diledi. Başkan Kürüm, İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; "Yaşamınızın dönüm noktalarından biri olan bu yarışmada hepinize şans ve başarı diliyorum" dedi.
Gecenin sonunda Başkan Kürüm, yarışma komitesi adına Gönül Yazar'a plaket verdi. Dünya Güzellik Yarışmaları Başkanı Hadward ise Başkan Kürüm ile yarışmanın sponsorlarına katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. 7 Ağustos Cumartesi Buca Gölet Tesisleri'nde yapılacak yarışmanın, jüri başkanlığını ise Ali Şen yapacak. Yarışmada Türkiye'yi ise 20 yaşındaki Denizlili Ece Zoza temsil edecek.