Devlet Bakanı Yılmaz Bingöl'e Geliyor

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyarette bulunmak ve açılışlara katılmak üzere akşam saatlerinde Bingöl'e geliyor.

Bakan Cevdet Yılmaz'ın yarın saat 10.30'da Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Bingöl Lisesi Mezunları 1. Pilav Günü'ne, ardından helikopterle Yedisu ilçesi Güzgülü köyünde yapılan Cemevi ve Kültür Merkezi açılışına katılacağı belirtildi. Yedisu ilçesinden Kiğı ilçesine geçecek olan Bakan Yılmaz'ın sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve siyasi partilerin temsilcileriyle toplantı yapacağı açıklandı. Yılmaz'ın daha sonra Kiğı Seyit Kasım Doğa Kültür ve Bal Festivali kapsamında ilçede kurulan
stantları gezip Kerek mesire alanını ziyaret edeceği bildirildi. Cumartesi günü akşam saatlerinde Bingöl'e dönecek olan Bakan Yılmaz'ın pazar günü saat 09.30'da Bingöl Öğretmenevi'nde yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı toplantısına katılacağı, daha sonra Şirnan bölgesi muhtarlarıyla Bilaloğlu Et Lokantası'nda yapacağı toplantının ardından Bingöl'den ayrılacağı belirtildi.