Pazarlar'da Kpss Kursu

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce KPSS kursu açılması vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Pazarlar'da Kpss Kursu
26 Eylül'de Türkiye genelinde yapılacak olan KPSS sınavına hazırlık amaçlı açılan KPSS kursuna ilginin büyük olması Halk Eğitimi Merkezi yetkililerini sevindirdi.
Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kursta 23 kursiyer KPSS kursu görüyor. Hafta içi her gün 5, hafta sonu 8 saat üzerinden 18 Eylül 2010 tarihine kadar devam edecek kursta toplam üç yüz saat KPSS kursu verilecek. Açılan KPSS kursunda Matematik, Türkçe, Tarih ve Coğrafya derslerinden kurs veriliyor. Pazarlar Tarihinde İlk kez açılan KPSS kursunu Matematik öğretmeni Ali Gönüllü, Türkçe Öğretmeni Ferit Enes, Tarih Öğretmeni Ömer Duran ve Coğrafya Öğretmeni Veysel Ertaş tarafından veriliyor. KPSS kursuna devam eden kursiyerlerden hiçbir ücret alınmıyor.
Bu konuda görüştüğümüz Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, "Halk Eğitim Merkezimizce açılan KPSS kursuna 23 kursiyer devam ediyor. 19 Temmuz 2010 tarihinde başlayıp 18 Eylül 2010 tarihine kadar devam edecek olan kursumuz hafta içi her gün 5 saat hafta sonları 8 saat üzerinden toplan üçyüz saattir. Kursiyerlere Matematik, Türkçe, Tarih ve Coğrafya derslerinden kurs verilmekte olup kursiyerlerden hiçbir ücret alınmamaktadır. Halk Eğitimi Merkezi olarak ilk kez düzenlemiş olduğumuz KPSS kursuna ilginin çok olması bizleri sevindirdi. Kursa ilginin çok olması bizleri mutlu etti. Halk Eğitim Merkezi olarak halkımıza yararlı olabilecek her türlü kursu açmaya hazırız" dedi