Mhp Hayır Turlarında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata beraberindeki heyetle Adapazarı Ziraat Odasını ziyaret etti.

Mhp Hayır Turlarında
MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata ve beraberindeki MHP heyetini Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. MHP heyetine çiftçilerin sorunlarını anlatan Başkan Şenoğlu, "Karpuz 50 kuruş, patates tarlada 10 kuruşa kadar düştü. Tüketici fiyatlara sevinirken biz ne yapacağımızı düşünüyoruz. Bugün duydum 0 faizle hayvan almak için üreticilere kredi veriyorlar. Düne kadar neredeydiniz. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Bu ilde tarımdan geçinen kesim yüzde 45. Tarımda istihdam sayısı son yıllarda büyük artış gösteriyor. Esnaflar bir bir dükkanlarını kapatıyor. Biz bir şekilde karnımızı doyuracağız. Şehirdeki ne yapacak. Onu bilemiyoruz. Biz üretiyoruz. Örgütlenemiyoruz. Dışarıya mal satmak istiyoruz. İthal hayvan geliyor. Et fiyatları düşmüyor. Ramazan ayında fiyatlar da artacak gibi görünüyor. İnsanlara ne eti yedirecekler onu merak ediyorum" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata'da MHP olarak iktidara geldiklerinde tarıma büyük önem vereceklerini söyledi. Kutluata, "Örnek bir tarım politikası geliştireceğiz. Anayasaya gelince iktidar kendinin yargılanmaması için önlem almaktadır. Bu sürecin durdurulması için hayır vereceğiz. Evet verirseniz kimsenin şikayet etme hakkı olmayacak. Hayır en azından bir frenleme anlamına gelecektir. Nereye gitsek hep sorunlarla karşılaşıyoruz. Biz Anayasa'yı anlatmaya gittiğimiz her yer sorunlardan geçilmiyor. Bu kadar sorun varken niye evet vereceksin" dedi.