Hazırlık Maçında Yeniler Denendi

Kamp çalışmalarını Yozgat'ta sürdüren 4 Eylül Belediyespor, hazırlık maçında İstanbul Gaziosmanpaşa Spor'a 3-1 yenildi.

Hazırlık Maçında Yeniler Denendi
2010 - 2011 futbol sezonunda TFF 3. lig 2. grupta mücadele edecek olan 4 Eylül Belediyespor, Yozgat kampındaki ilk hazırlık maçını, 3. ligin tecrübeli takımlarından İstanbul Gaziosmanpaşa Spor ile oynadı. Sivas Temsilcisinin kamp yaptığı Yimpaş Oteli'ndeki sahada oynadığı maçta, takıma kazandırmak maksadıyla transfer edilen futbolcuların performanslarını değerlendirdi.
Yozgat'taki hazırlık maçını Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat Polat izledi.
"İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ"
Maçtan sonra bir açıklama yapan 4 Eylül Belediyespor Antrenörü Fethi Ayın, Yozgat kampını günde çift idmanla sürdürdüklerini ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Kamp esnasında eksikleri tespit ettiklerini belirten Ayın, Gaziosmanpaşa maçında yakaladıkları çok sayıda net pozisyonu değerlendiremediklerini ifade etti.
"3 TAKVİYE YAPACAĞIZ"
4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat Polat ise hazırlık maçında 3 - 1 mağlup olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini, eksiklikleri görme imkanı bulduklarını söyledi. Takıma 3 takviye daha yapacaklarını belirten Polat, "Kampta denediğimiz arkadaşlar var. Hocalarımız beğendiklerini alacaklar. Beğenmediklerini göndereceğiz.
Mutlaka bir ön libero, bir strafor ve bir de sağ ön libero almayı düşünüyoruz. Eksiklerimizi tamamladıktan sonra lige hazır bir şekilde gireceğiz. 8 Ağustos 2010 tarihinde Sivasspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Ondan sonra sporcularımıza iki gün izin vereceğiz. Hazırlık maçlarımız lige başlayana kadar devam edecek" şeklinde konuştu.