Fener'de kazan kaynıyor!

Young Boys yenilgisiyle büyük bir hüsran yaşayan Fenerbahçe taraftarı yönetimi istifaya çağırır...




Young Boys yenilgisiyle büyük bir hüsran yaşayan Fenerbahçe taraftarı yönetimi istifaya çağırırken, Başkan Aziz Yıldırım ile Sarı lacivertli yöneticilerin faturayı futbolculara kesmeye hazırlandığı belirtildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Karşılaşmanın yarısında tribünü terkederek, maçı televizyondan izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın, sergilenen kötü futbolu büyük tepki gösterdiği ve revizyon için teknik direktör Aykut Kocaman'a tam yetki verdiği öğrenildi.

Maçtan sonra köklü değişikliğe gidileceğini açıklayan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da  başta Alex olmak üzere, takım içinde vazgeçilmez olarak görülen bazı oyuncuları sert bir dille uyararak dikkatlerini çekeceği öğrenildi.

Brezilyalı futbolcularla özel olarak görüşmeyi planlayan Aykut Kocaman'ın Deivid ile birlikte bir yabancı oyuncuyu daha takımdan göndermek için yönetim ile görüşeceği, bu gelişmenin ardından orta sahanın göbeğine, yeni bir isim ile anlaşılmasını isteyeceği belirtildi.

Young Boys maçı sonrasın düzenlenen basın toplantısında "Çağımız futboluna ayak uyduramayan bir yapımız var, fizik olarak güçlü gencecik bir takım, bizim gibi zaafları olan bir ekibi dağıtıp gitti" cümlelerini kullanan Kocaman'ın yönetimden, özellikle santrafor transferi konusunda daha hızlı hareket edilmesini talep ettiği ifade edildi.

Bu arada Young Boys yenilgisinin ardından sabah saatlerinde rejenerasyon çalışması yapan sarı lacivertlilerin antremanında İspanyol forvet Daniel Guiza'nın da katılması dikkat çekti. İspanya'nın Getafe kulübü ile görüşmeleri devam eden Guiza, sezon hazırlıkları boyunca ilk kez yedek takımla birlikte topla çalışmalara katıldı..

Â