'Farklı bir Beşiktaş'

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bugünkü Viktoria Plzen karşılaşması öncesinde basının karşısına...


Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bugünkü Viktoria Plzen karşılaşması öncesinde basının karşısına çıkarak soruları yanıtladı.
Çek Cumhuriyeti'ndeki ilk maçta hatalarını gördüklerini belirten Alman hoca, "İkinci maç için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Bu maç çok daha farklı bir Beşiktaş izleyeceksiniz. Prag'daki maçtan iyi bir avantajla döndüğümüzü düşünüyorum. Bazen hatalar yapmak gerekiyor ki doğru yola girebilesiniz" diye konuştu.
Schuster bir gazetecinin üç büyüklerin şu ana kadar kötü bir performans sergilediğini ve bunun sebebini sorması üzerine, "Fenerbahçe ve Galatasaray beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımıma bakarım. Yeni sisteme geçiyoruz. Futbolda her şey bir gecede değişmez" ifadelerini kullandı.
Sivok'un sakatlığı ve Ferrari'nin durumu ile ilgili sorulan bir soruya ise Schuster "Sivok'un yokluğunda İbrahim Toraman'ın yanında Ferrari ve Zapotocny'e şans tanıyacağım. Yeni bir transfere gerek yok. Ferrari geçen sene sürekli bu takımda oynamış olabilir. Ama şu bir gerçek ki her hocanın farklı anlayışları vardır. Yeni bir hoca geldiği zaman değişiklikler olabilir. Bu futbolun doğasında olan bir şey" yanıtını verdi.
Schuster, Holosko ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi:
"Holosko'yu aslında ilk maçta oynatmak istiyordum. Ama kondisyon ve ilk maçın şartları açısından bu mümkün olmadı. Holosko'yu bugünkü maçın bir bölümünde oynatmayı düşünüyorum."

Â