Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.30)

Başbaka

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın ve Denizli'de partisince düzenlenecek referandum mitinglerine katılacak. (10.30/17.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen eğitim çalışmasında konuşacak. Kılıçdaroğlu daha sonra partisinin Keçiören ve Etimesgut'ta düzenleyeceği mitinglerine katılacak.(09.00/17.00/18.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Samsun'daki mitingine katılacak.

Türk Hava Kurumu filosuna kattığı uçakları Etimesgut'taki Türkkuşu Tesisi'nde basına tanıtacak (10.00)

Ankara Kalkınma Ajansı'nın ikinci toplantısı Ankara Ticaret Odası'nda yapılacak (14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trabzon'da Akocak Hidroelektrik Santrali'nin açılış törenine katılacak (11.30)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, partisinin Gaziantep il başkanlığında basın toplantısı yapacak. (09:30)

Adana'da 100'e yakın sivil toplum örgütünün temsilcisi, 12 Eylül'de yapılacak referandumla ilgili kararlarını açıklamak için 'biz de evet diyoruz' sloganı ile bir araya gelecek. (13.00 )

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK), referandumla ilgili görüşünü basın mensupları ile paylaşacak. (12.00)

SPOR

Basketbol'da İstanbul Cup Turnuvası ile ilgili basın toplantısı yapılacak. Ardından kuralar çekilecek. (10.30)

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçları oynanacak. Galatasaray, Sırbistan deplasmanında OFK Belgrad ile, Beşiktaş ise Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile BJK İnönü Stadı'nda tur arayacak. (18.00 / 21.00)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Süper kupa maçı öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)