Bayan Akaryakıtçıdan Miniklere Şapka Hediyesi

Satışlarını artırmak ve marka bilinirliklerini güçlendirmek isteyen şirketler, promosyonda sınır tanımıyor

Bayan Akaryakıtçıdan Miniklere Şapka Hediyesi
Satışlarını artırmak ve marka bilinirliklerini güçlendirmek isteyen şirketler, promosyonda sınır tanımıyor. Buna en son örnek Kütahya Simav'da yaşandı. İlçenin ilk ve tek bayan akaryakıt istasyon işletmecisi emekli öğretmen Zehra Akay, 79 Simav Panayırını gezen miniklerin kavurucu sıcaklardan korumalarını sağlamak amacıyla kartondan şapka dağıtarak ilgi topladı.
İlçede işlettiği Akaryakıt istasyonunda bayiliğini yaptığı bir LPG firmasından temin ettiği binlerce kartondan yapılmış şapkaları önüne gelen miniklere dağıtan öğretmen emeklisi Zehra Akay," Bir taşla iki kuş vurdum" dedi. Akay, dağıttığı binlerce kartondan yapılmış şapka sayesinde hem işletmesinin hem de bayiliğini yaptığı şirketin bilinirliğini artırdığı gibi minikleri de kavurucu sıcaklardan korumanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Aynı zamanda Simav Belediye Meclisinin DP'li üyesi olan Zehra Akay şunları söyledi. Akay, "Simav 40 yılın en sıcak günlerini yaşıyor. Sıcaklıklar 40 derecenin üzerinde seyrediyor. Nem oranı da çok yüksek. Miniklerin sıcaklardan etkilenmemesi için bayiliğini yaptığım şirketten temin ettiğim 3 bin civarındaki karton şapkaları panayır alanda miniklere dağıttım. Şapkalarımızın kapışılması bizi mutlu etti" diye konuştu.