Ak Parti'li Gürsoy'dan Başkan Vekili Değerlendirmesi

Didim Belediyesi'nde yapılan başkan vekilliği seçimlerinde aday olan AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi Figen Cevren Gürsoy, koltuğa vekaleten oturan Ercan Atasoy'un belediye başkan vekilliği seçilmesini değerlendirdi

Ak Parti'li Gürsoy'dan Başkan Vekili Değerlendirmesi
Didim Belediyesi'nde yapılan başkan vekilliği seçimlerinde aday olan AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi Figen Cevren Gürsoy, koltuğa vekaleten oturan Ercan Atasoy'un belediye başkan vekilliği seçilmesini değerlendirdi.
Didim'de AK Parti'nin Belediye Meclisindeki etkin ismi Figen Cevrem Gürsoy Ercan Atasoy'un belediye başkan vekilliği görevine seçilmesinden sonra Didim'de yeni bir sayfanın açılacağını ileri sürdü. Gürsoy sözlerini şöyle sürdürdü; "Ercan Atasoy'un doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Kim düşündüyse, doğru düşünmüş, Kimsenin güdümüne girmeyecek, sağduyulu eğitimli ve kaliteli bir insandır"
Gürsoy, Didim Belediyesinden ve Didim'de yeni bir sayfanın açılacağını düşündüğünü söylerken "Hangi partiden olduğu beni ilgilendirmiyor yolu açık olsun. Sayın Mümin Kamacı CHP rozetini çıkarmayı unutmuştu. Söylediği gibi eşitlikçi olmadığını, meclise girdiğimiz gün, nasıl bir muameleye maruz kaldığımızı bütün basın mensupları ve diğer meclis üyeleri de bizzat yaşamıştır. Ama bunlar geçmişte kaldı. Görüyorsunuz durmak yok yola devam, fakat bazı açıklamalarda okuduğumuz gibi 11 kişi yola devam edeceğiz demişlerdi ama isteseler de istemeseler de 11 değil 15 kişi bu yola devam edecek."dedi.
"MAKAMLAR GİDER KİŞİLER VE HİZMETLERİ KALIR.
Gürsoy Didim'de yeni bir dönemin başladığını iddia ederken "Kamuoyunun da gördüğü gibi, körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali bir senaryo yazılmış, oyuncular belli. Ben bu oyunun içinde olmam. Evet Didim'de yeni bir dönem başladı. Umarım Didim bundan sonra hak ettiği yere gelir. Burası hepimizin, makamlar gider kişiler ve hizmetleri kalır."şeklinde konuştu.