Yeniden Crouch

GOMIS 'HAYIR' DEDİ



Fransa'da yürüttüğü forvet arayışlarından bir türlü sonuç alamayan Fenerbahçe, rotayı Ada'ya çevirdi. Önce Asamoah Gyan, ardından Mamadou Niang ve son olarak da Bafetimbi Gomis'in transferleri için yaptığı girişimlerden sonuç alamayan Sarı-Lacivertli yöneticiler, yeniden Peter Crouch'a yöneldi. 29 yaşında ve 2.02 boyundaki golcü için kulübü Tottonham ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, 5 milyon euroluk bir teklif sundu. İngiliz yöneticiler bu teklifi düşünmek için süre istedi. Menajeri aracılığıyla kendisine yapılan teklife ise Peter Crouch, 'Eğer kulübüm izin verirse Fenerbahçe'ye gelmemem için bir neden yok' demişti.

GOMIS 'HAYIR' DEDİ
Bu arada Fransa'nın Lyon Başkanı Aulas, Gomis'in, Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiğini söyledi. Aulas, Europe 1 radyosuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 14 milyon euroluk bir teklif sunduğunu, ancak Lyon'da kalmak isteyen futbolcunun bu teklifi geri çevirdiğini belirtti. Lyon, 13 milyon euroya transfer ettiği futbolcu ile geçen yıl 5 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Fenerbahçe 2 kez takıldı
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ikinci maçında bu akşam Young Boys'u konuk edecek  Fenerbahçe, bugüne dek 13 kez katıldığı eleme mücadelelerine, 'Devler Ligi' için olmak üzere sadece 2 kez takıldı. UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'nde çıktığı 5 eleme maçında da turu geçen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki 8 eleme turunun 2'sinde kaybeden taraf oldu.

En popüler Cim Bom!
Kullanıcı sayısı 500 milyonu aşan sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yapılan bir araştırma, dünyadaki en büyük  taraftar kitlesine sahip kulübün Galatasaray olduğunu gösterdi. Taraftarlarının sanal dünyadaki desteğini arkasına alan Sarı-Kırmızılı takım, popülerlikte Barcelona, M.United ve R.Madrid gibi kulüpleri geride bıraktı. Fenerbahçe, 'en popüler spor kulüpleri' sıralamasında 3., Beşiktaş ise 8. sırada...