Serhat'tan Van'a bir armağan daha

Özel Serhat Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Daha geçen hafta dünya ikinciliğini Van'a getiren Serhat Koleji, şimdi de SBS 6. ve 7. sını

Özel Serhat Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Daha geçen hafta dünya ikinciliğini Van'a getiren Serhat Koleji, şimdi de SBS 6. ve 7. sınıflarda 3 Türkiye birincisi çıkardı.

6. sınıflarda Hüseyin Uçak 80 sorunun tamamını, 7. sınıflarda Halenur Tekeoğlu ve Taha Kaan İşleyici 90 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak 500 tam puanla Türkiye 1. oldu. Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz, bu başarının sürpriz olmadığını daha önceki yıllarda da Türkiye dereceleri çıkardıklarını kaydetti.

Öğrencilere sevgiyle yaklaştıklarını, sevginin başarı elde etmede önemli bir rolünün olduğunu belirten Yılmaz, "Van iline Türkiye derecesi kazandırmak bizi mutlu etmiştir. Bu başarıda hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin büyük payı vardır. Başarı elde edebilmek için öğrencilerin altıncı sınıftan itibaren planlı ve programlı çalışmaları gerekir." diye konuştu.