Lise Birincisi Ezcane Açtı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde Liseyi Birincilikle bitiren Bahar Tekiner Adapazarı Toyotasa Hastanesinin karşısında eczane açtı.

Lise Birincisi Ezcane Açtı
Kaynarca Lisesi'nden 2008 yılında birinci olarak mezun olduktan sonra kazandığı Yedi Tepe Üniversitesini da dereceyle bitiren Bahar Tekiner Adapazarı Toyotasa Hastanesinin yanında İnci Eczanesi adı altında yeni işletmesini açtı.
Eczane açılışına çok sayıda davetli, Siyasiler ve Toyatasa Hastanesi personeli katıldı. Açılış duasının ardından kurdeleyi Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Yaşar Tercan kesti. Açılışta konuşma yapan İnci Eczanesi Sahibi Eczacı Bahar Tekiner " Beni bu en mutlu günümde beni yalnız bırakmayan Annem Aysel Tekiner, Ablalarım İlkay, Tekiner Asken ile Deniz Tekiner Fidan'a, açılışa katılarak beni yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından gelen misafirlere ikramlarda bulunulurken, işletme sahibi Bahar Tekiner gelen misafirleriyle tek tek ilgilendi.