Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Erciş'e Veda Etti

Van'ın Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu görev süresini doldurarak ilçeye veda etti

Van'ın Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu görev süresini doldurarak ilçeye veda etti. Veda nedeniyle kaymakam onuruna Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Abdulkadir Arslan ile Erciş Otomobilciler Derneği Başkanı Ramazan Keleş tarafından ortaklaşa askeri gazinoda yemek tertip edildi.
Akşam düzenlenen yemeğe Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Muradiye Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, kamu kurum amirleri, oda, dernek ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Yemekte sırasıyla Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun birer konuşma yaparak Kaymakam Kurtoğlu'dan görev süresi içersinde Erciş'e yaptığı hizmetlerden ötürü övgü ile bahsederek ilçe halkı adına kendisine teşekkür ettiler.
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ise, görevde olduğu 4 yıllık süre içinde Erciş ve Ercişlilere hizmet etmekten ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Her zaman Erciş'in bir gönül elçisi olacağını da belirten Kurtoğlu, "İlçedeki görevime başladığım günden bugüne kadar gerek yerel yönetimler, gerek kamu kurum amirleri, oda, dernek, sivil toplum örgütleri ve basın mensupları ile uyum içersinde çalışarak Erciş'in kalkınmasına ışık tuttuk. Bu süre içinde hoş bir seda bıraktımsa kendimi mutlu sayıyorum. Bu vesileyle ben hakkımı herkese helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ediniz" dedi.
Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrası Erciş Belediyesi, Erciş 108. Topçu Alay Komutanlığı, Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası, Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Erciş Ziraat Odası, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası, ERGİSAD, Erciş Otomobilciler Derneği ile Kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Kurtoğlu'na şükran plaketleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Plaket törenin ardından Kaymakam Kurtoğlu, gelen davetlilerle tek tek tokalaşarak ilçeye veda etti. Kurtoğlu sabah saatlerinde ise ailesi ile birlikte yeni görev yeri olan Aydın'ın Koçarlı ilçesine gitti.
Bu arada, Erciş'e ise Malatya'nın Hekimhan İlçe Kaymakamı Ramazan Fani'nin atandığı bildirildi.