Kadıköy'de kabus

Fenerbahçe, geçen sezon Süper Lig'de son haftada Trabzonspor karşısında Kadıköy'de yaşadığı büyük şokun ardından, 2010-2011 futbol sezonuna da kabusla başladı.

Kadıköy'de kabus
Fenerbahçe, geçen sezon Süper Lig'de son haftada Trabzonspor karşısında Kadıköy'de yaşadığı büyük şokun ardından, 2010-2011 futbol sezonuna da kabusla başladı.
Sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları İsviçre'nin Young Boys takımına rövanşta kendi sahasında 1-0 yenilince, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden 3. ön eleme turunda elendi.
'Devler Ligi' fırsatını kaçıran Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarında play-off turundan itibaren UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

TARAFTAR YÖNETİM KURULUNU İSTİFAYA DAVET ETTİ


Fenerbahçe'nin, Trabzonspor maçında kaçırdığı şampiyonluğun ardından stadın bazı tribünlerini yakan taraftarlar, yeni sezonun ilk maçından da düş kırıklığıyla ayrılırken, maç sonunda tribünlerden 'Yönetim istifa' tezahüratları yükseldi. 

AYKUT KOCAMAN İKİNCİ YARIYI BÜYÜK BİR STRESLE İZLEDİ

İkinci yarıda yaptığı hamlelere rağmen Young Boys karşısında bir türlü istediğini alamayan teknik direktör Aykut Kocaman, büyük bir stres içinde karşılaşmayı takip etti.

ALEX İKİNCİ YARIDA KULÜBEDE

Fenerbahçe'nin, Young Boys karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatması ve ortaya konulan futbol teknik direktör Aykut Kocaman'a 2 oyuncu değişikliği yaptırdı.
Takım kaptanı Alex'i kulübeye çeken Kocaman, bu futbolcunun yerine orta alanda Selçuk'u sahaya sürerken, sağ bekteki Bekir'in yerine de Gökhan Gönül'e görev verdi.

FENERBAHÇE KIRMIZI KARTA ABONE

Fenerbahçeli futbolcular yaptıkları son 3 maçta da kırmızı kart görerek, karşılaşmaları 10 kişiyle tamamlamak zorunda kaldılar.
Galatasaray ile yapılan Spor Toto Dostluk Kupası maçında Selçuk, Young Boys ile yapılan 3. ön eleme turunun ilk maçında Kazım ve bu akşamki rövanş mücadelesinde de Stoch kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktılar.