Bursaspor'da Süper kupa heyecanı

Bursaspor'un kulüp başkanı İbrahim Yazıcı Süper Kupa karşılaşmasının sonucu ne olursa olsun Türk futbolunun kazanacağını söyledi.

Bursaspor'da Süper kupa heyecanı
Bursaspor kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, Süper Kupa finali için iki takım taraftarının da maçı şenlik havasına çevireceğini belirtirken, "Maçın sonucu ne olursa olsun, karşılaşma dostça sonuçlanacak ve kazanan Türk futbolu olacaktır" dedi

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, 7 Temmuz Cumartesi günü Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları TFF Süper Kupa maçında, taraftarın yanlarında olacağına inandığını bildirdi.

İbrahim Yazıcı, yazılı açıklamasında, iki Anadolu takımı Bursaspor ve Trabzonspor'un İstanbul'da tarihi bir maça çıkacak olmalarının, ülke futbolu adına sevindirici olduğunu belirtti.

İki kulüp taraftarlarının, bu önemli karşılaşmayı şenlik havasına sokacaklarına ve maçın dostluk havasında geçeceğine inancını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:
''Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığımız maça, Bursasporlu taraftarlar büyük ilgi göstermişti. Trabzonspor ile İstanbul'da oynayacağımız maçta, zorlu lig maratonunda her zaman yanımızda yer alarak, elde ettiğimiz şampiyonlukta pay sahibi olan taraftarlarımızın yanımızda olacağına inanıyorum. Tarihimizde ilk kez kazanma şansını yakaladığımız bu önemli kupa için değerli Trabzonspor camiası ile buluşacağımız günde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir futbol şöleni yaşanacaktır."

Yazıcı, maç için Bursa'da faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların otobüs organizasyonları düzenlediğini belirterek, ''Bursaspor, camiasına yakışır bir tribün desteğini arkasına alacak. Şampiyon futbolcularımızın da Süper Kupa'yı kazanmak için yoğun çaba sarf edeceğini biliyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun, karşılaşma dostça sonuçlanacak ve kazanan Türk futbolu olacaktır'' dedi