Bursa'da Kibariye İzdihamı

Bursa'da sahneye çıkan Kibariye, hayranlarına renkli bir gece yaşattı

Bursa'da sahneye çıkan Kibariye, hayranlarına renkli bir gece yaşattı. Bazı erkek hayranlarının platforma çıkıp sanatçıya sarılmak istemesi korumaların engeline takılırken, Kibariye'yi konser esnasında 19 yaş küçük eşi bir an olsun yalnız bırakmadı.
Yıldırım Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleni ve Kibariye konseri, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda gerçekleştirilen konsere yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak katıldığı konsere sevgi gösterileri arasında gelen Kibariye, seslendirdiği şarkılarla Bursalıları mest etti. Alkışlarla sahneye çıkan Kibariye, repertuarındaki şarkılarla Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa'yı ve
Bursalıları çok sevdiğini belirten Kibariye, kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür etti.

EŞİ YALNIZ BIRAKMADI
Kibariye'yi konserde 1999 yılında hayatını birleştirdiği eşi Ali Küçükbalçık bir an olsun yalnız bırakmadı. Ünlü sanatçının konserinin sonuna kadar orkestranın arkasında bekleyen Küçükbalçık, eşine göz kulak oldu. Konser esnasında karısının yanına gelerek su da veren Küçükbalçık, Kibariye'den desteğini esirgemedi.
Kibariye'nin sahne performansı herkesten tam not aldı. Korumalardan biri, merdivenlere oturup şarkı söyleyen Kibariye'ye eşinin talimatı üzerine bacaklarını örtmesi için ceketini verdi. Kibariye, bir süre sonra ayağa kalkarak ceketi korumaya geri verdi.

ERKEK HAYRANLARA KORUMA ENGELİ
Kendi albümündeki şarkıları seslendiren Kibariye'ye, bazı erkek hayranları sarılmak istedi. Güvenlik şeridini geçerek konser platformuna çıkan bir erkek hayranı, Kibariye'nin yanına gelmek istedi. Koruması ve kocası Küçükbalçık'ın engeliyle Kibariye'ye sarılmasına izin verilmeyen vatandaş, ünlü sanatçı ile bir süre görüştü. Konser esnasında bir kadın hayranı ile konuşan Kibariye, hayranının sarılma teklifini geri çevirmedi.
Toplu sünnet şöleni kapsamında yanına gelen bir sünnet çocuğuna sarılan Kibariye, konser esnasında kaybolan iki çocuğu anons ederek annelerine ulaşmalarını da sağladı. Renkli görüntülere sahne olan konserde Kibariye'nin seslendirdiği şarkılar, erkekliğe ilk adımını atan bazı sünnet çocuklarının acısını da unutturdu.
Konserde Kibariye'nin şarkılarını beğeniyle dinleyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, sanatçıya Bursa'ya gelmesi sebebiyle teşekkür etti. Birçok projeye imza atan Yıldırım Belediyesi'nin kültür ve sanat alanında da ünlü sanatçıları halkla buluşturduğunu kaydeden Keskin, Kibariye'ye çiçek takdim etti.