Aydın'da Başbakan Hazırlıkları

Yarın toplu açılışlarda bulunmak üzere Aydın'a gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği alanda vatandaşların serinlemesi için fıskiye sistemi kuruldu

Aydın'da Başbakan Hazırlıkları
Yarın toplu açılışlarda bulunmak üzere Aydın'a gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği alanda vatandaşların serinlemesi için fıskiye sistemi kuruldu. Başbakan'ın Aydın'a gelişi dolayısıyla çok büyük güvenlik önlemlerinin alındığı Aydın'da Başbakan'ın geçeceği güzergahlardaki çöp konteynırları da toplatıldı.
Yarın sabah 10:30'da Aydın'da olması beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hava yoluyla İzmir'e gelecek Adnan Menderes Havaalanından helikopterle Aydın'da Adnan Menderes Stadyumuna inecek olan Başbakan Erdoğan Aydın'da İkizdere Barajı ve 20 ayrı noktanın açılışını yapacak. Aydın'da halka da hitap edecek Erdoğan daha sonra helikopterle Denizli'ye geçecek.
2010 yılının en sıcak günlerinin yaşandığı Aydın'da Erdoğan'ı dinlemeye gelecek olanlar da düşünüldü. Tam öğlen saatlerinde halka hitap edecek olan Erdoğan'ı dinlemeye gelecek olan vatandaşların dolduracağı alanın üstüne fıskiyeler yerleştirildi.
Diğer yandan Başbakan Erdoğan'ın Aydın'ına gelişi nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Çevre ilçelerden takviye polisler gelirken, Başbakan Erdoğan'ın geçeceği güzergahlardaki çöp konteynırları kaldırıldı.