Açıkhava 'Rengarenk'

Harbiye Açıkhava'da konser veren Sertab Erener'in, bu yaza damga vuran 'Rengarenk' adlı şarkısına 6 bin kişi eşlik etti



Harbiye Açıkhava'da konser veren Sertab Erener'in, bu yaza damga vuran 'Rengarenk' adlı şarkısına 6 bin kişi eşlik etti




Kral TV ve Hitt Prodüksiyon işbirliği ile gerçekleşen Kral Harbiye Açıkhava Konserleri'nin önceki akşamki konuğu Sertab Erener oldu. 5 bin kişilik konser alanında 6 bin hayranını buluşturan Erener, derin göğüs dekolteli, payet işli bir kostümle hayranlarının karşısına çıktı. Yaza damga vuran 'Rengarenk' adlı şarkısını söyleyen  Erener büyük alkış topladı.

KARİZMAM ÇİZİLİYORDU
Ünlü şarkıcı, konser sırasında düşme tehlikesi geçirdi. Sahnede yerinde duramayan Sertab Erener, topuklu ayakkabılarıyla bir cisme takılarak dengesini kaybetti. Bir anda dizleri bükülen Erener, kendini toparlayarak şarkısına devam ederken göğüs frikiği vermekten de kurtulamadı. Erener, ' Az kalsın düşüp bütün karizmayı çizdirecektim' dedi.

Bağış: Sertab Erener aile dostumuzdur
KONSERİ izleyenler arasında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış da vardı. Bakan Bağış, 'Sertab Erener bizim aile dostumuz. Büyük bir heyecanla kendisini dinliyoruz. Erener, Türkiye'nin Avrupalı kimliğini en iyi ispat eden sanatçılarımızdan bir tanesi. Eurovision şampiyonumuz. Türkiye'nin Avrupalı olduğunun en güzel somut ispatlarından birisi' diye konuştu.

Sayit DURMAZ / MAGAZİN