Sall fena uçtu

Fenerbahçe'nin son dakika transferi olarak kadrosuna katmak istediği Senegalli savunma oyuncusu Moustapha...


Fenerbahçe'nin son dakika transferi olarak kadrosuna katmak istediği Senegalli savunma oyuncusu Moustapha Bayal Sall'ın fiyatı tavan yaptı. Fransa'nın Saint Etienne kulübü, 24 yaşındaki başarılı futbolcuya talip olan Fenerbahçe'ye 5 milyon euro'luk fatura çıkardı.
Yalnızca bir ay önceki fiyatı 2.4 milyon euro olan Bayal Sall için Fenerbahçe sıkı bir pazarlığa girişirken, bu oyuncuya karşılık Fransa'da bulunan sarı-lacivertli yetkililer tarafından ilk planda 2 milyon euro bonservis bedeli teklif edildi. Niang ile Dia'nın Senegal Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Bayal Sall, Fenerbahçe'nin resmi teklifini kabul etti, ancak St. Etienne kulübü fırsatı kaçırmayarak başarılı oyuncu için 5 milyon euro istedi.
Fenerbahçe'nin seçenekleri arasında yine de uygun fiyatı ile dikkati çeken Bayal Sall'ın, kulüplerin parada anlaşma sağlaması halinde bugün resmi sözleşmeye imza atabileceği vurgulandı. 24 yaşındaki Senegalli oyuncunun, Fenerbahçe savunmasında fiziği ile de iyi iş yapacağına inanan Teknik Direktör Aykut Kocaman, hem takımda yabancılık çekmemesi için hem de tekniği nedeniyle bu futbolcuyu kadroya katmayı çok istiyor.
1.94 boyundaki Bayal Sall'ın, St. Etienne ile 2013'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Â