Recai Berber Kula'da Evet Oyu İstedi

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, referandum çalışmaları kapsamında Manisa'nın Kula ilçesinde esnaf ve ziraat odası temsilcilerini ziyaret etti.

Teravih namazından sonra Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula ilçe başkanı Halil Erdil, parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Engin Yüksel ve parti yöneticileri ile birlikte Manisa Milletvekili Recai Berber ilçede park kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek 12 Eylül'de anayasa değişiklik paketi için yapılacak referandumun önemini anlattı.
Berber, "12 Eylül'de anayasa değişikliği için yapılacak referandumda hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun sandığa giderek 'Evet' veya 'Hayır' oyunu kullanacaksınız. Tercihleriniz ne olursa olsun sizlerin vereceği karara dün olduğu gibi bugün de saygı duyacağız. Anayasanın dün değişmesini isteyenler bugün karşı çıkıyor. Aslında onlar da yapılan değişikliğe ve yer alan maddelere söyleyecek herhangi bir sözü yok. Bu değişikliğin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilmesi nedeniyle 'Hayır' diyerek karşı
çıkıyorlar. 'Hayır' kampanyası ile siyaseti çirkinleştirdiler. Muhalefet partilerinden biri Başbakan'a 'kalpazan' diye hitap ediyor diğeri ise 'PKK ile anlaştı' diyor. Bu çok yanlış. Biz PKK ile anlaşmadık. Bunu söyleyenler mutlaka birgün yanıldıklarını anlayacaklardır" dedi.