Fenerbahçe aradığı stoperi buldu

Fenerbahçe Yönetimi, Fransa'nın Saint Etienne takımında forma giyen 24 yaşındaki Senegalli savunma oyuncu...


Fenerbahçe Yönetimi, Fransa'nın Saint Etienne takımında forma giyen 24 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusunun transferi için girişimde bulundu

Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala savunmaya takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Fransa'nın Saint Etienne takımında top koşturan Moustapha Bayal Sall'ı gündemine aldığı öğrenildi.
2006 yılından bu yana Saint Etienne formasını giyen 24 yaşında ve 1.91 boyundaki Senegalli oyuncunun geçtiğimiz sezon fazla şans bulamadığı ve takımdan ayrılmak istediği bildirildi.

Bonservisi 2.5 milyon euro
Asbaşkan Murat Özaydınlı ile idari menajer Hasan Çetinkaya'nın Bayal Sall'ın transferi konusunda pazarlıkları son aşamaya getirdiği, bonservisi 2.5 milyon euro olan genç oyuncunun Fenerbahçe'ye bir hayli yakın olduğu kaydedildi.
Vatandaşları Niang ve Dia'nın da sarı-lacivertli formayı giymesi nedeniyle gelen teklifi düşünmeden kabul eden Senegalli oyuncunun hafta içinde imza atmasının beklendiği ifade edildi.
Bu arada Arjantin basını, Fenerbahçe'nin İndependiente takımında oynayan savunma oyuncusu Lucos Mareque ile ilgilendiği ileri sürdü.