Ak Partiden Miting Gibi Mahalle Toplantısı

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı'nın Milet Mahallesi'nde düzenlediği nokta mitingine konuşan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin yıllardır enerjisini içte tükettiğini ifade ederek, "İçerideki sıkıntılar olmasa yaptıklarımızı ikiye katlardık" dedi

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı'nın Milet Mahallesi'nde düzenlediği nokta mitingine konuşan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'nin yıllardır enerjisini içte tükettiğini ifade ederek, "İçerideki sıkıntılar olmasa yaptıklarımızı ikiye katlardık" dedi.
Millet Mahallesi'nde gerçekleştirilen nokta mitinginde halka seslenen Bakan Çelik, yapılacak olan referandumun her şeyden önce parti meselesi olmadığını dile getirerek, "Parti meselelerini 9 ay sonra konuşuruz. Halkımız hiç şüphesiz ki kararını en iyi şekilde verecektir. Şimdi mesele parti meselesi değil millet meselesi gelecek meselesi burada sizlerden sıkıntılı siyasetçiyle sorumlu siyasetçi arasındaki farkı iyi belirlemenizi istiyorum. Türkiye ne zaman gelişmeye dünya çapındaki gelişmişlik düzeyini
yakalamaya doğru hamle yapsa birileri ayaklanıp darbe yapmış ve geriye götürülmüştür. İkinci dünya savaşında yok olan Almanya 60'lı yıllarda işçi ithal eder duruma gelmişken biz başbakan astık. 70'lerde ABD aya adam gönderirken biz iyi işleyen bir hükümeti alaşağı ettik. Avrupa Birliği 80'lerde İspanya, Portekiz ve Yunanistan'la birlikte bizi de AB'ye almaya hazırlanırken biz yine darbe yaptık. 2000'lerde bankalar talan edilip ülke derin bir krize düşürüldü. Bu noktadan sonra ülkeyi bize devrettiler. Bu
memleketin kör kuşuna göz koyanlardan 8 yıldır hesap soruyoruz. Mafya, hırsız, uğursuz, hortumcu içeride. İddia ediyorum ki içerideki sıkıntılar olmasa yaptıklarımızı ikiye katlardık" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da, "Değişiklik paketini üç ana başlık altında toplayabiliriz. Bunlardan birincisi, devlete karşı vatandaşın genel hak ve özgürlüklerini arttırıyor. İkincisi Türkiye'nin dünya çapındaki algısını ve bakış açısını iyiye götürecek maddeler. Son olarak da ekonomik gelişmeye engel teşkil edecek durumların ortadan kaldırılması" diye konuştu.
Millet Mahallesi'ndeki nokta mitingine katılan bursa Milletvekili Mehmet Tunçak da, yapılanların doğru olduğunu söyleyerek, "Yapılan değişiklikleri CHP de MHP'de getirse Evet oyu kullanırdım. Çünkü doğru" dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de, Türkiye'nin 7 yıl önceki ve şimdiki durumları arasındaki farkı vurgulayarak, "Zirveye ilerlerken paçalarımızdan tutanlara inat başaracağız. Onların Türkiye'si biliniyor Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'si de biz yapmaya onlar engellemeye çalışsınlar. Bugün hayır cephesini oluşturanlar ilk fırsatta birbirinin gözlerini oyacaklardır" diye konuştu.