Sanatçı Mustafa Cihat, Gazianteplilerle buluştu

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Mustafa Cihat, ezgileri ile vatandaşları

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Mustafa Cihat, ezgileri ile vatandaşların beğenisini kazandı. Düzenlenen etkinliklerde, gölge oyunu, İbiş, orta oyunu, illüzyonist gösterilerde yer aldı.

Şahinbey Parkı Amfi Tiyatro'da düzenlenen şenliğe, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beraberlik ve hoşgörünün yoğun olduğu bu ayda, vatandaşlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tahmazoğlu, "Sanatçımıza bu güzel müzik ziyafetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her ay ulusal bir sanatçıyı burada sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Şahinbey Parkı, 280 dönüm alana sahip. İçinde oturma alanları, yürüyüş alanları, amfi tiyatrosu, teleferiği, dağ kızağı olan bir yer olacak. Bu park için en büyük oyun gurubunu aldık. Önümüzdeki günlerde kurumu yapılacak. Parkımız tüm donatıları ile aralık ayı sonunda hizmete girecek. Ayrıca dünya ve Türkiye'den 20 eserin yer aldığı Miniatürk'ü de parkımızın içine yaptık. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız." şeklinde konuştu.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Böyle güzel etkinlikler düzenleyerek sizleri bir araya getiren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum." dedi.

Daha sonra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Başkan Tahmazoğlu sanatçı Mustafa Cihat'a buket verdi.