Şahinbey'de Mustafa Cihat Konseri

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve gölge oyunu, ibiş, orta oyunu, illizyonist gösterilerinin de yer aldığı gecede havai fişek gösterileri ile sahne alan Mustafa Cihat ezgileri ile izleyenlerin beğenisini kazandı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve gölge oyunu, ibiş, orta oyunu, illizyonist gösterilerinin de yer aldığı gecede havai fişek gösterileri ile sahne alan Mustafa Cihat ezgileri ile izleyenlerin beğenisini kazandı.
Şahinbey Parkı Amfi Tiyatro'da düzenlenen şenliğe maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak birlik, beraberlik ve hoşgörünün yoğun olduğu bu ayda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Sanatçımıza bu güzel eserlerini bizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Bizler
her ay ulusal bir sanatçıyı burada sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Şahinbey Parkımız 280 dönüm alana sahip olup, içinde oturma alanları, yürüyüş alanları, amfi tiyatrosu, teleferiği, dağ kızağı olan bir yer olacaktır. Bu park için en büyük oyun grubunu aldık. Önümüzdeki günlerde kurumu yapılacaktır. Bu parkımız tüm donatıları ile aralık ayı sonunda hizmete girecektir. Ayrıca Dünya ve Türkiye'den 20 eserin yer aldığı Miniatürk'üde bu parkımızın içine yaptık. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız"
şeklinde konuştu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise yaptığı konuşmada: "Böyle güzel etkinlikler düzenleyerek sizleri bir araya getiren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Ailenizle birlikte bayramlara çıkmak nasip etsin. Şahinbey'de gerçekten güzel hizmetler yapılıyor. Bizler bu çalışmaları takdir ediyoruz "dedi. Daha sonra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Başkan Tahmazoğlu sanatçı Mustafa Cihat'a buket vererek, teşekkür ettiler.