Rüzgar gibi geçti

25 Ağustos'ta Gizia defilesi ile start alan 3. İstanbul Fashion Week, 21 moda gösterisinin ardından önceki gün...

25 Ağustos'ta Gizia defilesi ile start alan 3. İstanbul Fashion Week, 21 moda gösterisinin ardından önceki gün Koton defilesiyle sona erdi. Top model Alessandra Ambrosio'nun podyuma çıktığı final partisi, katılımcıların büyük beğenisini topladı. Türkiye'ye ilk kez gelen Victoria's Secret mankeni 29 yaşındaki Ambrosio, 100 bin Euro karşılığında katıldığı etkinlikte iki kere podyuma çıktı. Top model, Koton'un 60 parçalık koleksiyonunu tanıtıldığı defilenin açılış ve kapanışını yaptı.

RÖTARLI 'RE-FINE'
İstanbul Fashion Week'in ikinci günü Arzu Kaprol defilesiyle sona erdi. Kaprol'ün yarım saat geç başlayan 'Re-Fine' defilesinda Tuğçe Kazaz, Merve Büyüksaraç, Alona ve Nur Gümüşdoğrayan gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

'KARMA 2'DE ŞENLİK
Niyazi Erdoğan geçtiğimiz cuma günü; Nejla Güvenç, Tuvana Büyükçınar ve Rana-Berna Canok'la birlikte düzenlenen 'Karma 2' adlı defilede, 'Piksel' koleksiyonu ile erkek modasında zıtlıkların uyumunu sergiledi. Nejla Güvenç ise 'Aeon' adlı ergonomik tasarımlarıyla ilgi topladı.

'ZAMANA KARŞI' YARIŞTI
Tuvana Büyükçınar'ın 'Zamana Karşı Keşif' adlı 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'ndaki parçalar konukların büyük beğenisini topladı. Özgür tasarımlarıyla öne çıkan Büyükçınar, uzun uzun alkışlandı. Rana-Berna Canok'un 'Walking Sculptures' koleksiyonu da ilgiyle izlendi.