Niang: 'Türkiye'de defanslar çok sert'

Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Niang, Türkiye'deki sert oyun tarzına alışması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Senegalli forveti Niang, Türkiye'deki sert oyun tarzına alışması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mamadou Niang, 4-2 kazandıkları Manisaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Niang, "Avrupa’dan elenmenin ardından özellikle psikolojik olarak bu maça hazırlanmak çok kolay değildi. Ancak teknik direktörümüz gerekenleri anlattı ve onun söylediklerini yerine getirerek kazandık" dedi.

Maça iyi başlamadıklarını belirten Senegalli forvet, "rakibimizin golünün ardından saha içinde iyi organize olduk. İki gol bulduk. Bu çok önemliydi’’ diye konuştu.

Manisaspor filelerini iki kez havalandıran Niang, Türkiye ligine alışıp alışmadığıyla ilgili bir soru üzerine ise şu açıklamalarda bulundu:

"Defansta oynayan arkadaşlar çok sert müdahale ediyorlar. Beş yıl Fransa'da oynadım. Benim için yepyeni bir ülke. Oyun tarzı, alışmam belli bir zaman alacak. Sahada mücadele etmek en fazla ön planda tuttuğum şey. Goller atmak için buraya geldim. Taraftar için ne kadar çok mücadele edersem, burada işlerimin o kadar iyi olacağını düşünüyorum"