Mhp'den Hayır'lı İftar

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) il ve Akçakoca ilçe teşkilatı tarafından Uğurlu Köyünde düzenlenen geniş katılımlı bir iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzce İl Başkanlığı ve Akçakoca İlçe Teşkilatının referandumda "Bir oy'un var" Hayır kampanyası kapsamında köy gezileri sürdürüyor.
Kampanya gezilerini Uğurlu köyünde düzenlenen iftar yemeği ve ardından yapılan sohbet toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, Kadın Kolları Başkanı Nursel Yanmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Milletvekili Kutluata yaptığı konuşmasında neden sandığa gidildiğini, milletin bu yola neden mahkum edildiğini ve tek geçim kaynağı fındık üzerinde oynanan oyunlara değinerek "Şu anda fındıkçının umutsuz bir bekleyiş içinde ve tüccarın eline bırakılmış çaresiz hali sürüyor. Kasıtlı olarak sürdürülen bu politika ile köylünün tarlasından toprağından soğutulması hedeflenmekte. Üç yıldır katlanarak süren borçlanmanızın karşılığında mülkleriniz elden çıkacak duruma geldiniz ve çoğunuz icra kıskacında. Bu gidişin tek çözümü 12 Eylüldeki oylamada hayır diyerek bu iktidardan bir an önce kurtulmaktır" dedi.
AK Partinin iktidar olduğu yeterli oya sahip olduğu zamanlarda neden bu değişikliği ve 12 Eylülle hesaplaşmadığını soran Kutluata "Başbakan esas değişikliğin 2011 de yapılacağını söylüyor. Bu noktaya dikkat. Çünkü birileri de çıkıp yeterlimi değimli ona göre boykot yada destek vereceğiz söylemlerinde. Gizli pazarlıklar yapılıyor. Oyuna gelmeyelim" şeklinde konuştu.
Köylü vatandaşların sorularını da yanıtlayan Münir Kutluata AK Partinin iktidara geldiği yılda 200 milyar dolar olan borcun 500 milyar dolara çıktığını buna karşın işsizliğin arttığını tarımın ve çiftçinin yok edildiğini söyledi. Partililer Uğurlu köyü ziyaretinin ardından ziyaret ettiklerini Melenağzı Köyü'nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandılar.
MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirterek "MHP'ye karşı insanlarımızın daha hassasiyetle ve daha duyarlı bir şekilde yaklaşmalarını görmek 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde MHP'nin tek başına iktidara giden yolda halkın güvenini ve inancını kazandığını bu ilgi ve alakadan anlamış oluyoruz. İnşallah 12 Eylülde yapılacak olan aldatma ve kandırma referandumunda halkımız gerçekleri görecekler ve mevcut iktidara 'Biz her şeyi biliyoruz. Biz her şeyi görüyoruz anlamında' gerekli dersi ve cevabı verecektir" dedi.