Chp'den Genişletilmiş Referandum Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Bilgehan, Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir, Kütahya'nın Simav CHP ilçe örgütünü ziyaret etti.

Parti lokalinde bir araya gelen taraflar 12 Eylül'de yapılacak Anayasa oylaması hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda Kütahya CHP il yönetimi ile Gediz, Tavşanlı, Emet, Hisarcık, Şaphane ve Pazarların ilçe yönetimleri de hazır bulundu.
Toplantıda 12 Eylül'de yapılacak referandumda gelinen noktaların ele alındığını ifade eden CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner, Simav halkının hayır yönünde oy kullanacağının daha şimdiden belli olduğunu söyledi.
Simav'da köy ve beldelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Öner, " Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Gittiğimiz köy ve beldelerde vatandaşlar tarafından son derece iyi karşılanıyoruz. Bilgilendirmelerle vatandaşın kafasını karıştıran sorulara açıklık getiriyoruz. Açıklamaların ardından vatandaşlardan teşekkür alıyoruz. Vatandaş CHP'ye bu güne kadar göstermediği bir şekilde ilgi gösteriyor. İlgiden son derece memnunuz. Umarım Simav halkı her zaman olduğu gibi bu kez de doğrunun yanında yer alacaktır. Hayır oyu kullanarak iktidara gereken dersi vermiş olur" şeklinde konuştu.