Kumluca'da Sünnet Şöleni Yapıldı

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde her yıl düzenlenen Halk ve Doğa Festivali'nin 8.'si gerçekleştirildi. Festival kapsamında bir çok çocuk sünnet ettirildi.

Kumluca'da Sünnet Şöleni Yapıldı
Kumluca beldesinde düzenlenen festivale Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak, Ovacuma Belediye Başkanı Recep Coşkun, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Zonguldak Bartınlılar Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, BARKUMDER ve KUDYAD yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve çok sayıda gurbetçi katıldı. Bartınlı gurbetçiler Kumluca Orman İşletme Bahçesinde, Firdevs, Hamiyet, Arda ve İrfan Kılıç'ın verdiği konserle hasret giderdi. AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, festivalde yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Millletvekili Tunç, "Kumluca Belediyesi'nin düzenlediği bu festivalde kardeşlik ve dayanışmanın coşku ve huzurun en güzel örneğini görmekteyiz. Bu güzel tabloları kimse bozamayacak, sizler güçlü ve büyük Türkiye için 'Evet' dediğiniz müddetçe bizler de sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Tunç, Kumluca ve köylerine yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek, bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Kumluca'da başta Köydes ve Beldes çalışmaları olmak üzere, karayolları çalışmaları, lise binası yapımı, spor tesisleri yatırımlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.
Sünnet Şöleni ve Gurbetçiler Gecesi etkinlikleri kapsamında sünnet olan 25 çocuğa çeşitli hediyeler verilirken, festivale gelenlere ise Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından gönderilen ücretsiz pamuk şekeri, mısır, şapka, futbol ve basketbol topu dağıtıldı.