Kilometreyi Yap Altını Kap

Mercedes-Benz Türk (MBT)1 milyon kilometre yol giden ve periyodik bakımını yetkili serviste yaptıran SÜHA Turizm'e ait Travego otobüsün kaptanına 'Kaptan Sadakat Rozeti' verdi.

Kilometreyi Yap Altını Kap
Bayraktarlar Merkay Mercedes Yetkili Servisi'nde yapılan törene SÜHA Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hamurcu, Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Hamurcu, Mercedes-Benz Satış Sonrası Hizmetler ve Otobüs Kısım Müdürü Bahattin Kılıçaslan, Mercedes-Benz yetkilileri katıldı.
Satış Sonrası Hizmetler ve Otobüs Kısım Müdürü Bahattin Kılıçaslan, müşterilerinin yetkili servisleri sürekli kullanmalarını teşvik etmek için 12 Haziran 2009'da başladıkları Kaptan Sadakat Rozeti uygulamasının 6'ncısını Kayseri'de yaptıklarını söyledi. Mercedes marka araçların bakım ve onarımlarının dünya standartlarında eğitim alan servis görevlileri tarafından yapıldığını belirten Kılıçaslan, ''Yetkili servislerimizi tercih eden değerli müşterilerimizin ödüllendirilmesi gerektiğinden yola çıkarak 450 bin kilometreye ulaşan otobüs şoförüne bronz, 700 bin kilometreye ulaşana gümüş ve 1 milyon kilometre yol giden şoföre de altın rozet veriyoruz. Ancak ödül alacak şoförlerin otobüslerinin periyodik bakım ve onarımını Mercedes yetkili servislerinde yaptırması gerekiyor'' dedi.
Bahattin Kılıçaslan, SÜHA turizmle ilgili bilgi verdi. Daha sonra Kılıçaslan, SÜHA Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hamurcu'ya sertifika verdi. Merkay Yetkili Servisi Genel Müdürü Yavuz Çağlıişlek, Mercedes Travego'nun uzun süredir kaptanlığını yapan Mehmet Küçüközdemir'e 24 ayar altın rozet taktı.