Gurbetçiler İsmail Yk İle Coştu

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen '3. Gurbetçiler Şöleni'de, vatandaşlar Serdem Coşkun ve İsmail YK konseri ile coştu.

Sorgun Belediye Meydanı'nda düzenlenen konsere Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat milletvekili Abdulkadir Akgül, Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çevre il ve ilçelerden de vatandaşların katıldığı konserde, meydanda yer bulamayan bazı vatandaşlar çevre apartmanların balkonlarına çıktı.
İlk olarak sahne alan sevilen sanatçı Serdem Coşkun, şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Coşkun, Sorgun ilçesinde olmaktan ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Serdem Coşkun'un konserinden sonra bir konuşma yapan Yozgat Valisi Necati Şentürk, gurbetçi vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerde ticaret sektöründe önemli rol üstlendiklerini belirterek, "Gurbetçi vatandaşlarımız Almanya'da, Hollanda'da ve Türk'ün yaşadığı her yerde, ticaret hayatında önemli rol üstleniyor. Yaşadıkları yerlerde Türk bayrağını dalgalandırıp Türk'ün ticari akıl ve zekasını ortaya koyuyorlar" dedi.
Daha sonra konuşan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ilçenin günden güne daha da geliştiğini belirterek, bunun kanıtı olarak da jeotermal enerji sitemini, yapılacak olan yüksek okul binasını ve TOKİ konutlarını örnek gösterdi.
Gecenin sonunda sahne alan İsmail YK, kendisini bekleyen hayranlarını doyasıya eğlendirdi. Bazı hayranları İsmail YK'yı görebilmek için sahneye atlarken, bazıları da baygınlık geçirdi. İsmail YK'nın söylediği şarkılara eşlik eden gençler doyasıya eğlendi.