Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'da Uluslararası Antalya Üniversitesinin temel atma törenine katılacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kı

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'da Uluslararası Antalya Üniversitesinin temel atma törenine katılacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Bayburt ve Gümüşhane'deki mitinglerine katılacak. (13.00 - 16.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Ankara Rixos Grand Otel'de Yunus Emre Termik Santrali'nin yapım ve kredi anlaşmalarının imza törenine katılacak. (14.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı'nda "Tarım ve İnsan" temalı 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın finalistleri basın toplantısı ile açıklanacak. (10.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Narman ve Oltu ilçelerinde düzenlenecek 'Referanduma evet' mitinglerine katılacak. (11.00)

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay ile birlikte Erzurum İl Binası'nda basın toplantısı yapacak. (11.30)

Devrimci siyasi partiler anayasa değişikliği konusundaki görüşlerini açıklayacak. Aralarında Emek Partisi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Türkiye Komünist Partisi, Sosyalist Parti'nin bulunduğu bazı siyasi parti temsilcileri basın toplantısıyla anayasa değişikliği referandumunda nasıl bir tavır takınacaklarını açıklayacak. (11.00)

Bursa Büyükşehir Belediyesi 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (15.00)

Yeşilırmak Dershanesi 2009-2010 Eğitim Dönemi SBS 6-7. sınıfların sınav sonuçlarını düzenleyeceği basın toplantısıyla değerlendirecek. (11.00)