Agiad'tan Ato'ya Ziyaret

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Adana'nın kalkınmasının tüm kurum ve kuruluşların işbirliğiyle mümkün olabileceğini ifade ederek, Adana'nın dağınık görüntüsünü bir an önce ortadan kaldırıp, 'Adana'ya hizmet için varım' diyen kuruluşların işbirliği yapması gerektiğini söyledi

Agiad'tan Ato'ya Ziyaret
Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Adana'nın kalkınmasının tüm kurum ve kuruluşların işbirliğiyle mümkün olabileceğini ifade ederek, Adana'nın dağınık görüntüsünü bir an önce ortadan kaldırıp, 'Adana'ya hizmet için varım' diyen kuruluşların işbirliği yapması gerektiğini söyledi.
Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) geçtiğimiz günlerde işbaşına gelen; Başkan Ümit Onatça, Başkan Yardımcıları Naci Heybeli ve Tamer Gülcan ile Ziya Alim Koçer, Cenk Yakın ve Sefa Noyaner'den oluşan Yönetim Kurulu, Adana Ticaret Odası'nı ziyaret etti. ATO Başkanı Şaban Baş, Başkan Yardımcısı Ali Gizer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şahbaz, Naci Heybeli, Ali Cerit ile Gürsel Tanrıver'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AGİAD Başkanı Ümit Onatça, Adana'nın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek çözüm konusunda tüm kuruluşların birlikte, işbirliği halinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Adana Ticaret Odası'nın, kentin en geniş kitleye sahip sivil toplum örgütü olduğunu da ifade eden Onatça, "Her kuruluş kendi çapında çözüm üretme çabasında. Biz AGİAD olarak Adana Ticaret Odası'nın gerçekleştirdiği tüm etkinliklerin içinde yer almak, kendi projelerimizde de ATO'yu yanımızda görmek istiyoruz. Adana'nın sorunları ancak bu şekilde çözümlenebilir" diye konuştu.
ATO Başkanı Şaban Baş da, gerek AGİAD'ın, gerekse Adana Ticaret Odası'nın birinci görevinin kentin göstergelerini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirterek, "Hepinizin ortak amacı, Adana'ya bir şeyler katmak. Kurumsal işbirliklerinden alınacak sonuçlar elbette bireysel olarak gerçekleşenlerden daha etkili olur. Aynı amaç uğruna çaba gösteren kuruluşları farklı kategorilerde değerlendirmek ya da ayrıştırmak kente yarar değil zarar getirir. AGİAD ile bu anlamda her türlü işbirliğine hazırız. Çünkü Adana'nın bu alanlarda hizmet üretebilecek mevcut potansiyeli sınırlı. Örneğin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Naci Heybeli, aynı zamanda AGİAD'ın Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor. Bu örnek bile, hepimizin ortak amacını net şekilde ortaya koyuyor. Bu anlamda, AGİAD'ın yeni yeni yönetimine başarılar diliyor, önümüzdeki dönemde, gerek proje, gerekse etkinlikler bazında Adana'ya katma değer yaratılarak, ülke ekonomisindeki payının yükseltilmesi konusundaki tüm organizasyonlarda işbirliği yapma önerisini memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuştu.