Fransa Yolcusu Yatlar Bodrum'da Tanıtıldı

Sanko Holding bünyesindeki Vicem Yatçılık ve Ticaret Limited Şirketi tarafından üretilen ahşap yatlar Bodrum'da düzenlenen gecede tanıtıldı.

Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Hotel Barbaros Bay'a getirilen 5 yat, sektör temsilcilerinin ziyaretine açıldı. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Vicem Yatçılık Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Hafızoğlu, 24 metrelik, 3 milyon dolarlık Vicem 72 sınıfı yat ile Fransa'da yapılacak olan fuara katılacaklarını belirterek "4 yıldır Sanko bünyesinde modern ve lüks yatları üretiyoruz. Fransa'da yapılacak fuara, Vicem 72 sınıfı yat ile katılacağız. Hedefimiz dünya yat sektöründe kısa sürede en iyi ilk 10 firma arasına girmek. Türkiye'de 1992 yılından bu yana ürettiği el yapımı klasik ahşap tekneleri ABD ve Avrupa'da zengin kullanıcıların hizmetine sunuyoruz" dedi.
Vicem Yatçılık yöneticilerinden Turgut Konukoğlu ise tanıtımı yapılan teknelerin hepsinin ahşap olduğunu belirterek, ''Bu tekneler Avrupa'daki fuarlara katılacak. Artık dünyaya açılıyoruz diyebiliriz. Benim umudum teknelerin gerekli ilgiyi görüp, siparişlerin gelmesi. Şu anda 100'ün üzerinde yüzen teknemiz var. Biz insanların isteklerine göre tekne yapıyoruz. Yani belli kalıplarımız yok. İnsanların hayallerini onlara veriyoruz'' diye konuştu
Tanıtım kokteyline Sanko Holding CEO'su Turgut Konukoğlu, Vicem Yat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Hafızoğlu, Deniz Yatçılık CEO'su Rupen Meyhanecioğlu ve Vicem Yatçılığın Yunanistan temsilcisi Lazaros Zarifis katıldı ve konuklara yatlarla ilgili bilgi verildi.