Emekliye Ayrılan Polislere Plaket

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mağazalar Polis Merkezi'nde görevli iken emekliye ayrılan 2 polis memuruna plaket verildi.

Emekliye ayrılan polis memurları için Polis Merkezi Amiri Kılıç Aslan tarafından Mağazalar Polis Merkezi önünde bir iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe, emniyet personelinin yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Ömer İnan ile AK Parti eski İl Başkanı Fatih Kısa da katıldı. İftar yemeğinin ardından emekliye ayrılan polis memurları İbrahim Meter ile Çetin Bağcı'ya, Milletvekili Ömer İnan tarafından birer plaket ile çeşitli hediyeler verildi. Burada konuşan İnan, polislik mesleğinin, oldukça kutsal ve meşakkatli bir meslek olduğunu söyledi. Bu zor görevi başarıyla ifa ederek emekliye ayrılan polis memurlarına, bundan sonraki yaşamlarında da başarı dileyen İnan, Mersin'de huzur ve güvenin teminatı olan emniyet personellerine de teşekkür etti.
Plaket töreninin ardından Mağazalar Polis Merkezi'nde görevli polisler, AK Parti Mersin Milletvekili Ömer İnan'a sorun ve taleplerini dile getirdiler.