Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan Lale Meydanı'nda 12 Eylül'de evet mitingi düzenleyecek. Başbakan Erdoğan, daha sonra Ankara İl Başkanlı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan Lale Meydanı'nda 12 Eylül'de evet mitingi düzenleyecek. Başbakan Erdoğan, daha sonra Ankara İl Başkanlığı'nın iftarına katılacak.

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandumda hayır kampanyasını Tokat'ta sürdürecek.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Elazığ'da açılış programlarına katılacak.

- Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelecek iftar yemeğine katılacak. (19.55)

- AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 3 bin kişiyle Taksim'de 'referanduma evet' yürüyüşü gerçekleştirecek. (15.00)

- Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasına Fenerbahçe – Manisaspor, Kardemir Karabükspor – Beşiktaş ve Eskişehirspor – Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (20.00 / 22.00)

- Bank Asya 1. Lig'de 2. hafta maçları Akhisar Belediyespor – Diyarbakırspor, Kartalspor – Adanaspor, Mersin İdmanyurdu - TKİ Tavşanlı Linyitspor, Altay - Samsunspor ve Çaykur Rizespor – Karşıyaka karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (16.30 / 21.00)

- FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gruplardaki 2. maçlar oynanacak. Türkiye C Grubu'ndaki 2. maçında Rusya ile karşı karşıya gelecek. (21.30)