Tavşanlı Belediyesi'nden İftar

Tavşanlı'da ilçe daire amirleri, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Tavşanlı Belediyesinin vermiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

Tavşanlı Belediyesi'nden İftar
Tavşanlı Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeği bu sene de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
İlçe protokolü, daire amirleri, belde belediye başkanları, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemek Levent Restorant'ta tertiplendi.
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler,"Geleneksel hale getirilen Ramazan iftarına iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Geçen seneki iftar programımızda herkes eşsiz katıldığı için bir sitemimiz olmuştu. Bu sene dedik ki herkes eşleriyle beraber gelecek. Bu talebimiz bu seneki iftarda yerine gelmiş oldu. Ramazan bereket ayıdır. Şu sıcak havalarda bile Ramazan'ın mübarekliğini hissederek sabahtan akşama kadar Allah'ın emrini yerine getirme konusunda herkesin bir gayreti var. Tavşanlı'daki birlikteliğin sağlanması bizim göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ana hedefimizdi. Bugün burada tüm kuruluşların temsilcileri, daire amirleri seçilmişler ve atanmışlar bir aradadır. Bu da birlik ve beraberlik demektir" diye konuştu.