Sıra geldi Liverpool'a

FENERBAHÇE MORAL OLDU



Bursaspor'u yenerek Süper Kupayı müzesine götüren, ligde de Ankaragücü ve Fenerahçe galibiyetleriyle liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Liverpool'u gözüne kestirdi. Daha önce bir İngiliz takımı olan Aston Villa'yı eleme başarısı gösteren Karadeniz ekibi, lig ve Süper Kupa maçlarının moraliyle çıkacağı karşılaşmadan istediği sonuçla ayrılarak, Avrupa serüvenine devam etmeyi amaçlıyor.


FENERBAHÇE MORAL OLDU
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin Liverpool maçı öncesi moral olduğunu belirterek, 'Derbi kazanmanın mutluluğunu yaşadık. Daha farklı da galip gelebilirdik. Şimdi önümüzdeki Liverpool maçını düşünüyoruz.. Liverpool maçında taraftara çok iş düşüyor. Taraftarımız Avni Aker'de coşkuluydu ama stat tam olarak dolmamıştı. Rakibimizi elemek için birinci madde gol yemememiz, ikinci olarak stadın tamamen dolu olması, üçüncüsü de seyircinin desteklemesi lazım. Uzatma olursa bile sahamızda olacak' diye konuştu. l Gürkan ATA

Glowacki'nin Şanssızlığı
Trabzonspor'un ortaya koyduğu futbol ile beğeni kazanan oyuncusu Glowacki, önceki akşam iki şanssızlığını bir arada yaşadı. Ülkesinin milli takım kampına davet edilen, ancak Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Glowacki'nin, gece de kızı Amelia'nın apandisit ameliyatı olduğu bildirildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı İrfan Coşkun, 'Glowacki'nin kızı Amelia başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Şu anda durumu iyi. 1-2 gün içinde taburcu olacak' dedi.