Özel Yavuz Selim Mustafa Sabuncu Koleji, İngilizce Yeterlilik Sınavları'nda Elazığ birincisi

Cambridge Üniversitesi Sınav Genel Merkezi ile British Council işbirliğiyle düzenlenen 'İngilizce Yeterlilik Sınavları (Young Learners)'nın Elazığ şam

Cambridge Üniversitesi Sınav Genel Merkezi ile British Council işbirliğiyle düzenlenen 'İngilizce Yeterlilik Sınavları (Young Learners)'nın Elazığ şampiyonu, Özel Yavuz Selim Mustafa Sabuncu İlköğretim Okulu oldu.

Türkiye'de 13 bin 500 öğrencinin girdiği sınavda Özel Mustafa Sabuncu Koleji 14 öğrencisi ile sınava katıldı. Tamamının, barajı geçerek sertifika almaya hak kazandığı sınavda, kolej öğrencileri yüzde 100 başarı elde etti.

Kazanılan başarı ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Mustafa Sular, sınava giren 14 öğrenciden ikisinin 100 tam puan aldığını ve bu öğrencilerin uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazandığını dile getirdi. Daha büyük başarılar elde edebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Sular, başarıda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Mustafa Sabuncu İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Mustafa Gülşen; elde edilen başarıda, öğretmen ve öğrencilerinin sistemli çalışmasıyla kazanıldığını ifade etti. Gülşen, yıl içinde yapılan sınavların, İngilizce kulüplerinin, İngilizce gecesinin ve etütlerin öğrencilerin dili kullanma ve seviyelerinin gelişmesine büyük katkı sağladığını aktardı