Heyelanda hayatını kaybeden aynı aileden altı kişi son yolculuğuna uğurlandı

Rize'nin merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde önceki akşam sağanak sonucu meydana gelen heyelanlarda hayatını kaybeden Ahmet Kopuz ve eşi Hüsniye Kopuz,

Rize'nin merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde önceki akşam sağanak sonucu meydana gelen heyelanlarda hayatını kaybeden Ahmet Kopuz ve eşi Hüsniye Kopuz, oğlu Akif Kopuz ve eşi Meliha Kopuz ile çocukları Vildan ve Muhammet Kopuz'un cenazeleri, Çayeli Merkez Camii'nden kaldırıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Ahmet Hüsniye ve Akif Kopuz Gündoğdu beldesinde, Meliha, Vildan ve Muhammet Kopuz ise Madenli beldesinde gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze namazına Bayındırlık ve İskan bakanı Mustafa Demir, Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kopuz ailesinin altı ferdi için ayrı ayrı kılınan cenaze namazından sonra cenazeler, cenaze araçlarıyla kabristanlıklara götürülerek toprağa verildi.