Elenmenin suçlusu medya!

Fenerbahçe'de iki kaptan Alex ve Emre, dün akşam idman öncesi programda olmayan bir basın toplantısı yaparken,...

Fenerbahçe'de iki kaptan Alex ve Emre, dün akşam idman öncesi programda olmayan bir basın toplantısı yaparken, Avrupa mesaisinin erken kapanması ve takımda ön plana çıktığı öne sürülen sorunlar hakkında konuştu. Her iki oyuncu da Avrupa'da iyi oynamadıklarını itiraf ederken, ligde ise şanssız Trabzon mağlubiyetine rağmen iyi oynadıklarını ve daha da iyi olacaklarını söylediler. Young Boys ve PAOK'a elenmelerinde konsantrasyon eksikleri olduğunu anlatan kaptanlar, teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili hiçbir problem yaşamadıklarını ama medyada sürekli bunun aksinde haberler çıktığını belirterek basın mensuplarına sitem etti.

ALEX: 'YEDEK DE KALIRIM'
Alex, "Gerekirse yedek kalırım, gerekirse ilk 11 oynarım. buna hoca karar verir ve bende bu karara saygı duyarım. Aramızda hiçbir problem yok derken" Emre de "Ben oyundan çıkarken Aykut hoca yanağımdan makas alıyor ama ertesi gün aramızda sorun varmış gibi yazılıyor. Evde eşim bile bana bunu soruyor" ifadelerini kullanarak medyaya yüklendi.

TAKIM HAZIR BEN DEĞİLİM
Emre Belözoğlu dünkü basın toplantısında "Başımızdaki hocalar çok eğitimli ve tecrübeliler. Sezon öncesi kamp programının doğru olduğunu düşünüyorum. Çok iyi çalıştık. Sadece kendi adıma eksiklik hissediyorum" derken PAOK maçında Lugano'nun Muslimovic'i düşürmemesi ile ilgili de "Futbol anlık karar oyunudur. Ben de düşürmeyebilirdim" ifadelerini kullandı.

EMRE VE GÖKHAN MİLLİ AF İSTEYECEK
Fenerbahçe'de PAOK maçında sezon öncesi ameliyat olduğu omzuna darbe alan Gökhan Gönül, dün ameliyatı yapan doktor tarafından kontrolden geçirildi. Omzunda sadece zedelenme bulunan Gökhan Gönül'ün ikinci bir ameliyata ihtiyaç duymadığı bildirildi. Sol kasığında ağrısı bulunan ve tedavisine başlanan Emre ile tedavisine devam edilen Volkan Demirel de antrenmana çıkmadı. Bu üçlü Manisa maçında takımdaki yerini alamayacak, ayrıca Milli takıma seçilen Gökhan ve Emre dinlenmek için aflarını isteyecek.