Başbakan Yardımcısı Arınç, Muş'ta

12 Eylül'de yapılacak halk oylaması için Muş-Bitlis illerine gezi düzenleyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muşlu vatandaşlarla re

12 Eylül'de yapılacak halk oylaması için Muş-Bitlis illerine gezi düzenleyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muşlu vatandaşlarla referandum ile ilgili görüşlerini paylaşacağını söyledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muş-Bitlis ziyareti kapsamında Muş'a geldi. Türk Hava Yolları'nın Ankara uçağı ile Muş'a gelen Arınç'ı Muş Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Muş milletvekilleri Dr. Medeni Yılmaz, Seracettin Karayağız, Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler, Cemal Taşar, Zeki Ergezen, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Jandarma Komutanı Albay Fuat Kömürcü, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ile çok sayıda partili karşıladı.

Hava alanı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, iki günlük Muş-Bitlis gezisi kapsamında referandum ile ilgili görüşlerini halk ile paylaşacaklarını kaydetti.

Kendisine bağlı olan kurumların çalışmalarını izlemek ve Bitlis çevre yolunun açılışını yapmak için daha sonra Bitlis'e geçeceğini dile getiren Arınç, "12 Eylülde yapılacak olan referandum ile ilgili düşüncelerimizi paylaşmak için Muş ve Bitlis'e program düzenledik. Bugün Bitlis'te yarın da Muş'ta olacağım inşallah. Karşılama çok güzel oldu. Muşlu kardeşlerime çok teşekkür ederim." dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç daha sonra karayolu ile Bitlis'e geçti.