Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporu toplumun her kesimine yaymak amacıyla her yaz mevsiminde olduğu gibi bu yaz tatilinde açtığı yaz spor okulları devam ediyor.

Yaz Spor Okulları Devam Ediyor
Erzincanlı çocuk ve gençlere spor hizmetini sunmak amacıyla Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarını devreye soktu. Bin 500'ün üzerinde başvuru yapılan ve devam eden yaz spor okulları Erzincan'a kaliteli sporcuların kazandırılmasında etken oluyor. Birçok spor branşında düzenlenen yaz spor okullarında kurslar başlarken, kayıtların ise devam ettiği bildirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri; çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek için, yaz spor okullarını her yıl olduğu gibi bu yılda açtıklarını söylediler. İl Spor Merkezleri Atıcılık - Atletizm - Basketbol - Badminton - Boks - Cimnastik -Güreş â€" Tenis, Halter - Hentbol - Judo - Karate - Kick Boks - Satranç -Taekwondo - Tenis ve Voleybol branşlarında devam ediyor.
Amaçlarının kulüplerin alt yapısını oluşturmak, teknik yönden becerilerini geliştirmek ve üst seviyede sporcu yetiştirmek olduğunu vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri; "Yaz aylarının yaklaşması ve okullarının kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarına başvurular arttı. Erzincan'da tüm yaz spor okulları bilgimiz dahilinde açılıyor. Ayrıca müdürlüğümüz bünyesinde de çeşitli branşlarda kurslar düzenleniyor" dediler. Öte yandan Kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor servisine başvurmaları gerekmektedir" dediler.