Ümit Özat: Transfere ihtiyacımız var

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ümit Özat, alınan 1 puana sevinemedi. Özat, tra

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ümit Özat, alınan 1 puana sevinemedi. Özat, transfere ihtiyaçlarının olduğunu ve bir stoperle birlikte bir de sağ bek alınması için yönetimin çalışmalara başladığını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında sahasında Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Ankaragücü'nde, Teknik Direktör Ümit Özat, duran top ve bireysel hatalardan kaynaklanan goller yediklerini ve ikinciyi yarısını tamamen üstün oynadıkları karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.

Özat, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, seyircisiz oynanan karşılaşmada taraftarın olmamasını sıkıntılı olarak değerlendirdi.

Özat, şöyle konuştu: "2. yarısı tamamen hakim olduğumuz bir maç oynadık. Duran toptan, bireysel hatadan bir gol yedik. 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Futbolcularımın ikinci yarıdaki performansından memnunum. Taraftarın olmaması bizim için 4-5 hafta sıkıntılı geçer."

Genç teknik adam, transfere ihtiyaç duyduklarını belirterek bir stoper, bir de sağ bek alınması için yönetime talepte bulunduklarını kaydetti.

Sarı-lacivertli ekibin genç oyuncusu Uğur Uçar ise, maç sonu yaptığı açıklamada, çok fazla sakat oyuncularının olduğunu; ancak maçın ikinci yarısında oynadıkları oyunla beraberliği kurtardıklarını aktardı.