Şahinbeyden Ramazan Etkinliği

Şahinbey Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sosyal hayata canlılık katmak adına 28-29 Ağustos ve 4 Eylül Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere hafta sonları etkinlikler yapacak

Şahinbey Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sosyal hayata canlılık katmak adına 28-29 Ağustos ve 4 Eylül Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere hafta sonları etkinlikler yapacak.
Karataş Yolu üzerinde Şahinbey Parkı içinde bulunan amfi tiyatroda cumartesi saat:20.30'da düzenlenecek olan etkinliklerde orta oyunu, meddah, palyaço, havai fişek gösterileri ile saat:21.30'da gözyaşı geceleri isimli tiyatro gösterisi yapılacak.
29 Ağustos Pazar günü yapılacak olan etkinliklerde ise, gölge oyunu, ibiş, illüzyonist show, havai fişek gösterisi ile saat:21.30'da tasavvuf müziğinin güçlü sesi Mustafa Cihat konseri düzenlenecek.
04 Eylül Cumartesi günü ise saat:20.30'da başlayacak etkinliklerde dev Hacivat, Karagöz, animasyon ekibi ile yarışma ve saat:21.30'da tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi konseri düzenlenecek. Düzenlenecek olan etkinliklerin ücretsiz olduğu bildirildi.