Referanduma Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık, referandumla ilgili herkesin konuştuğunu, kavgalardan çok referandumun ülkeye ne getireceğinin önemli olduğunu belirtti

Referanduma Doğru
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık, referandumla ilgili herkesin konuştuğunu, kavgalardan çok referandumun ülkeye ne getireceğinin önemli olduğunu belirtti. Şaphane ilçesini ziyaret eden Işık, Park kahvesinde halkla sohbet etti.
12 Eylül de yapılacak olan halk oylamasında 'hayır' oylarının kavgayı sona erdireceğini belirten Işık, "Bu yörenin tozlu topraklarında yetişmiş bir evladı olarak sizlerin vereceği kararı önemsiyoruz.Referandumu önemsiyoruz.Kavgalardan çok referandumun ülkeye ne getirip ne götüreceği önemlidir. Referandum milletin öz idaresini yansıtacaktır. Bu nedenle verilecek tercih kararları önemlidir.Referandum çalışmaları ülkenin istikrarı açısından önemlidir. Anayasa paketi milletin geleceği açısından pek çok sıkıntıya yol açacaktır. Sandık başında yapacağınız 'hayır' tercihi kavgayı bitirecektir. Türkiye'de gerginlik kasıtlı olarak tırmandırılmak isteniyor. Biz her şartta kavgaya karşıyız.Milletimiz değişiklik yaparken özellikle Anayasa Mahkemesinin yapısındaki değişikleri iyi incelemelidir. Anayasa paketi ülkenin geleceği açısından önemlidir.1982 yılından beri yürürlükte olan Anayasa 17. kez değişiyor. Daha önce değişiklik için komisyonlar kurulmuştur. İlk kez seçime bir yıl kala komisyonların kurulması için 3 günlük süre verilmiştir.Oldu bittiye getirilmiştir.367 üzerinde paket halinde oylama şartı sürülseydi referanduma gerek kalmayacaktı" dedi.
Işık'ın kahvehane toplantısına MHP Şaphane İlçe Başkanı Kazım Karaefe, MHP İl Genel Meclisi üyesi Necati Demirtaş, partiler ve vatandaşlar katıldı.